Blogolj!
Ragnar Volarus
2018.09.29.
Az már nem is számít rendes hétnek, amikor nem robban ki újabb botrány a Facebook, Intel, Huawei, Microsoft, Google és hasonló nagy cégekről. De a mostani hét igazán különleges, a Facebook duplázott.
Ragnar Volarus
2018.08.01.
Pánikban a befektetők. Nem jól alakultak a számok, a részvény értéke is csökkent, nem is kicsit. Akkorát zuhant, mint még soha semmi.
Ragnar Volarus
2018.06.15.
Az Apple múlt hónapban adta ki mobilos rendszerének legújabb változatát, az iOS 11.4-et. Ez pedig szokás szerint extrém gyors akkumulátor lemerülést eredményez a régebbi típusoknál. 
Címkék: Apple, botrány, iPhone
Ragnar Volarus
2018.06.12.
Amerika végül a megállapodott a kínai gyártóval a tiltások feloldásáról, de ugyanakkor a Fehér Ház kereskedelmi főtanácsadója ultimátumot is adott a ZTE-nek, arra figyelmeztetve az óriást, hogy egyetlen húzása maradt, és eltörlik őket a föld színéről.
Címkék: botrány, mobil, ZTE
Ragnar Volarus
2018.06.08.
Úgy tűnik a csintalan kis Zuckerberg és cége még nagyobb huncutságokat követett el, mint amit eddig már tudtunk. A New York Times nemrég előállt egy jelentéssel, amely felfedte, hogy a Facebook adatmegosztásról szóló megállapodásokat kötött, és több mint 60 cég irányába osztja szét a felhasználók adatait már 2007 óta.
Címkék: botrány, facebook, Huawei
Ragnar Volarus
2018.05.19.
A már amúgy is komoly bajban lévő német gyártónak hatvanezer Porsche városi terepjárót kell visszahívnia károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
Címkék: botrány, Volkswagen
Elfogadta az Európai Parlament (EP) meghívását Mark Zuckerberg, aki hamarosan találkozni is fog az EP több vezetőjével, hogy magyarázatot adjon a cég körüli botrányra, valamint a platform tevékenységének fekete pontjaira.

Ezeket a cikkeket olvastad már?