Blogolj!
2020.10.22.
Ha esetleg eddig volt olyan ember, aki hiányolta a társkereső alkalmazások számát, az most megnyugodhat, a Facebookon is kereshet már párt magának.
Címkék: facebook
Dorogi László
2020.10.13.
A Facebook feje bejelentette, hogy a közösségi platform betiltja a holokauszt tagadását a felületén.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2020.09.13.
Nincs új a nap alatt. Miután a Facebook évek alatt egy használhatatlan portál lett - és az új dizájnnak köszönhetően csak még rosszabb lesz -, most újból egyetemekre és főiskolákra specializált különleges szekciót indít a meglévő közösségi hálózattól némiképpen szeparált módon. Tehát ahogy hajdanán indult. 
Ragnar Volarus
2020.09.04.
Korlátozza a Facebook a Messengerben, hogy hány személynek és csoportnak továbbíthatunk egyszerre üzenetet, ezzel próbálva gátat szabni az álhírek terjedésének.
2020.07.28.
Úgy látszik, hogy Mark Zuckerbergnek elege lett az Európai Bizottság nyomozgatásaiból, ezért pert indított ellenük az uniós bíróságon.
2020.06.27.
Washington arra kérte a Facebookot, a Twittert és más információtechnológiai vállalatokat: segítsenek megfékezni a George Floyd halála miatt elharapózott erőszak terjedését az Egyesült Államokban.
Dorogi László
2020.06.14.
A személyes adataink nem lesznek sokkal nagyobb biztonságban, de azért sokakat megnyugtathat a Facebook újítása.
Címkék: facebook, Messenger
Dorogi László
2020.06.09.
Újra és újra bebizonyosodik: Cukorhegyi Márkóék Nagytestvér-szeme mindent lát és ami nem fér bele kamuelfogadó, áltoleráns és képmutató világnézetébe, azt kérdés nélkül el is tünteti.
Címkék: facebook
Dorogi László
2020.06.02.
Az igazságügyi miniszter többek között azt szeretné megtudni a legnagyobb közösségi oldal területi vezetőjétől, hogy teljesülnek-e az átláthatóság és a politikai semlegesség követelményei a Facebook frissen felállított felügyelőbizottságának eljárásában.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2020.05.12.
Valószínűleg az év végig tart majd az otthonról történő munkavégzés a technológiai óriás alkalmazottainak túlnyomó többsége számára.

Ezeket a cikkeket olvastad már?