hirdetés
Ragnar Volarus
2019.07.13.
A The Wall Street Journal, a The New York Times és a The Washington Post egybehangzó értesülései szerint a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC)
ötmilliárd dolláros büntetést szabott ki a Facebookra adatkezelési hiányosságok és a titoktartási kötelezettség megsértése miatt.
Egyelőre nem tudni, hogy miért, de tömeges profilpusztításba kezdett a Facebook Magyarországon hétfőn kora délután. A közösségi portál egyelőre nem reagált a történtekre, a tiltások, törlések és felfüggesztések okai még 24 óra elteltével sem tisztázódtak.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2019.06.08.
Amerikai exporttilalom, elforduló beszállítók, és most még a Facebook is rúg egyet a döglött oroszlánba.
Címkék: facebook, Huawei
Dorogi László
2019.06.05.
Többek között a Facebook és a Google ellen is vizsgálatot indít az amerikai kongresszus, ugyanis szerintük túl nagy hatalom összpontosul a kezükben.
Dorogi László
2019.05.07.
Kedden kora délután újra megáltt az világ forogni: részlegesen ismét leállt a Facebook. Nem lehetett bejelentkezni, tönkrement a hírfolyam és egyéb nyalánkságok. Nem valószínű, hogy ez volt az utolsó leállás.
Dorogi László
2019.05.01.
Úgy fest, végre Mark Zuckerbergék is belátták, hogy ami mostanáig Facebook néven élt és működött, az így és ebben a formában többé nem működhet tovább.
Ragnar Volarus
2019.04.18.
Na most a Facebook már megint átaludta az x+1-edik adatbotrányát, vagy csak játsszák a hülyét. Mert szerintük véletlen volt.
Doug Glatt
2019.04.14.
Szörnyűséges dolog történt vasárnap délután. Szép csendesen ejtőztünk a húsleves és a rántott hús után, a kanapén hesszelve pörgettük volna Facebook oldalunkat, amikor egyszer csak elpusztult a közösségi portál.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2019.04.04.
Több mint félmilliárd felhasználó adatait találta meg az UpGuard nevű kiberbiztonsági cég két véletlenül publikusan hagyott szervereken.
Címkék: facebook
Dorogi László
2019.04.03.
Mark Zuckerberg szerint ezt még akkor sem tehetné meg, ha nagyon akarná, ugyanis a rengeteg pénzt elnyelő biztonsági intézkedések ellenére is előfordulhat, hogy valaki sikeresen végrehajt egy a választást befolyásoló kísérletet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?