Blogolj!
2020.03.18.
A Facebookon jelentette be Mark Zuckerberg, hogy cége egy olyan alapot hoz létre, melyből a koronavírus miatt bajba jutott cégeket kívánják segíteni.
Dorogi László
2020.03.10.
Aligha képzelhető el, hogy megnyerik a pert, mert ennyi pénze még Zuckerbergéknek sincs, ráadásul nem is tűnik reálisnak a követelés.
2020.03.09.
A hétvégén két katolikus oldal is a Facebook „közösségi alapelveinek” áldozatául esett. A Katolikus Válasz blog és a karizmatikus.hu linkjei nem oszthatóak az oldalon.
2020.03.05.
Valószínűleg mindenki megtapasztalta, hogy rengereg hír kering a közösségi médiában a koronavírusról. Sokszor nehéz megkülönbözetni az álhíreket a valóságtól. Egy-egy hamis reklám vagy rossz tanács, akár végzetes is lehet, ezért a Facebook ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít a WHO számára.
2020.02.26.
A világban egyre nagyobb a pánik a koronavírus-járvány miatt, amit az álhírek és a Facebookon megjelent csalók csak tovább rontanak. Éppen ezért döntött úgy a vállalat, hogy keményen odacsap az ebből a helyzetből nyerészkedni vágyóknak.
2020.02.21.
Nem a közösségi média miatt válnak megosztottá a társadalmak, és az sem helytálló megállapítás, hogy a közösségi média révén csökken az emberekhez eljutó hírek és vélemények sokszínűsége – mondta Mark Zuckerberg az 56. Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián.
Dorogi László
2020.02.16.
Mark Zuckerberg a müncheni biztonságpolitikai konferencián tartott beszédet, amelyben kiemelte, nem a közösségi média miatt válnak megosztottá a társadalmak és az emberekhez eljutó hírek és vélemények is sokszínűek.
2020.02.01.
"Nem bírom, a hamis információk özönét, amelyet megengednek a politikai hirdetésekben, és nem bízom abban, hogy képesek megvédeni a felhasználók személyes adatait" - indokolta a döntését az író.
Címkék: facebook, Twitter
Dorogi László
2020.02.01.
A spekuláns azért ment neki a Facebook alapítójának, mert szerinte összejátszanak Donald Trumppal, így pedig az amerikai elnököt újra meg fogják választani. És ez Sorosnak nagyon fáj.
Ragnar Volarus
2020.01.24.
Lassan elfogynak Zuckerberg tervezett kriptovalutája mögül a támogatók. A PayPal, a Mastercard, a VISA, az eBay, a Stripe, és a Mercado Pago után most a Vodafone is kihátrált a projektből.
Címkék: facebook, Libra

Ezeket a cikkeket olvastad már?