Blogolj!
Dorogi László
2019.08.04.
A Verge információi szerint hamarosan megváltozik az Instagram és a WhatsApp neve. No, nem kell fejjel rohannunk a falnak a változások miatt, nem több ez az átnevezősdi egy zuckerbergi péniszméregetésnél.
Történetének eddigi legnagyobb bírságát, ötmilliárd dollár (1462,5 milliárd forint) pénzbüntetést kell megfizetnie és felül kell vizsgálnia a felhasználók személyiségi jogaival kapcsolatos szabályozását a Facebook közösségi oldalnak.
Ragnar Volarus
2019.07.13.
A The Wall Street Journal, a The New York Times és a The Washington Post egybehangzó értesülései szerint a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC)
ötmilliárd dolláros büntetést szabott ki a Facebookra adatkezelési hiányosságok és a titoktartási kötelezettség megsértése miatt.
Egyelőre nem tudni, hogy miért, de tömeges profilpusztításba kezdett a Facebook Magyarországon hétfőn kora délután. A közösségi portál egyelőre nem reagált a történtekre, a tiltások, törlések és felfüggesztések okai még 24 óra elteltével sem tisztázódtak.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2019.06.08.
Amerikai exporttilalom, elforduló beszállítók, és most még a Facebook is rúg egyet a döglött oroszlánba.
Címkék: facebook, Huawei
Dorogi László
2019.06.05.
Többek között a Facebook és a Google ellen is vizsgálatot indít az amerikai kongresszus, ugyanis szerintük túl nagy hatalom összpontosul a kezükben.
Dorogi László
2019.05.07.
Kedden kora délután újra megáltt az világ forogni: részlegesen ismét leállt a Facebook. Nem lehetett bejelentkezni, tönkrement a hírfolyam és egyéb nyalánkságok. Nem valószínű, hogy ez volt az utolsó leállás.
Dorogi László
2019.05.01.
Úgy fest, végre Mark Zuckerbergék is belátták, hogy ami mostanáig Facebook néven élt és működött, az így és ebben a formában többé nem működhet tovább.
Ragnar Volarus
2019.04.18.
Na most a Facebook már megint átaludta az x+1-edik adatbotrányát, vagy csak játsszák a hülyét. Mert szerintük véletlen volt.
Doug Glatt
2019.04.14.
Szörnyűséges dolog történt vasárnap délután. Szép csendesen ejtőztünk a húsleves és a rántott hús után, a kanapén hesszelve pörgettük volna Facebook oldalunkat, amikor egyszer csak elpusztult a közösségi portál.
Címkék: facebook

Ezeket a cikkeket olvastad már?