Blogolj!
Dorogi László
2018.06.19.
A Google volt mérnöke, Tristan Harris szerint a Facebook olyan mint egy pap, aki 2 milliárd ember gyónását hallgatja, csakhogy az emberek nem tudják, hogy nem a gyóntató fülkében, hanem azon kívül vannak.
Ragnar Volarus
2018.06.08.
Úgy tűnik a csintalan kis Zuckerberg és cége még nagyobb huncutságokat követett el, mint amit eddig már tudtunk. A New York Times nemrég előállt egy jelentéssel, amely felfedte, hogy a Facebook adatmegosztásról szóló megállapodásokat kötött, és több mint 60 cég irányába osztja szét a felhasználók adatait már 2007 óta.
Címkék: botrány, facebook, Huawei
2018.06.08.
Többek között olyan nevek álltak be a Facebook mögé, mint az ABC, a CNN vagy Fox News, de más média szervezet is beszállt a buliba, hogy közösen indítson több híradót is közösségi oldal Watch nevű videoszolgáltatásán keresztül.
Dorogi László
2018.06.04.
Legalább 60 különböző hardvergyártó jutott hozzá egy raklap felhasználói adathoz a Facebook segítségével. Olyan cégek is kaptak adatokat, mint az Apple, a Samsung, vagy a Microsoft.
Ragnar Volarus
2018.05.30.
Bizonyára mindenki temérdek e-mailt kapott az elmúlt hetekben különböző oldalaktól, hogy fogadjuk el az új adatvédelmi szabályzatot, jobb esetben csak olvassuk át.
Elfogadta az Európai Parlament (EP) meghívását Mark Zuckerberg, aki hamarosan találkozni is fog az EP több vezetőjével, hogy magyarázatot adjon a cég körüli botrányra, valamint a platform tevékenységének fekete pontjaira.
2018.05.05.
Lassan már nem telik el úgy hét, hogy ne derülne fény valami mocskos Facebook-titokra. A legújabb közfelháborodást okozó ügy, hogy kiderült a Facebook arra feljogosított alkalmazottai simán bejelentkezhetnek a fiókunkba, mindezt jelszó, vagy bármiféle értesítés nélkül.
2018.05.02.
Az elmúlt évek alatt számtalan fejlesztésen esett át a Facebook Messenger, aminek "köszönhetően" szép lassan az emberek kedvenc csevegőprogramjából egy túlzsúfolt, és kevésbé szerethető alkalmazás lett. 
Dorogi László
2018.05.02.
Jelenleg is tart a Facebook kétnapos fejlesztői konferenciája, ezért nagy szívás szerda délelőtt - egyelőre nem tudni még meddig - Facebook-oldal kezelőnek lenni. Megszűnt ugyanis a posztoló ablak.
Címkék: facebook
Ragnar Volarus
2018.05.02.
Bár Mark Zuckerberg továbbra is kitartana az ingyenes modell mellett, legutóbb már nem tartotta ördögtől való gondolatnak a reklámmentességet kínáló opciót. 

Ezeket a cikkeket olvastad már?