Ragnar Volarus
2018.05.30.
Bizonyára mindenki temérdek e-mailt kapott az elmúlt hetekben különböző oldalaktól, hogy fogadjuk el az új adatvédelmi szabályzatot, jobb esetben csak olvassuk át.
Ragnar Volarus
2018.05.23.
Komoly dilemma, hogy mikor vegyünk a gyereknek telefont. Pláne okoskészüléket, esetleg interneteléréssel. A döntést könnyítheti meg a Google Family Link, amely végre Magyarországra is megérkezett, és egyfajta szülői felügyeletet biztosít.
Dorogi László
2018.05.18.
Szerda óta járják Magyarországot a Google autói, hogy felfrissítsék és kibővítsék a Google-térkép szolgáltatás Street View funkcióját.
Címkék: google
A Facebook mellett a Google is azon van, hogy minél jobban megkönnyítse felhasználói életét, amit legújabb fejlesztésükkel ki is maxoltak.  
Ragnar Volarus
2018.05.03.
Nem kell teljes átalakításra gondolni, csupán kisebb ráncfelvarrás történik, az élesebb szögeket csapják le helyes kis gömbölyded formákra.
Címkék: Chrome, google
Tóth Marcell
2018.02.26.
Ez derül ki abból a térképből, amely megmutatja, hogy minek néztek utána az Amerikai Egyesült Államokban a Google keresője segítségével februárban.
Címkék: google, net
Ragnar Volarus
2018.02.21.
A Google egy újabb Microsoft termék sebezhetőségét hozta nyilvánosságra, miután lejárt a 90 napos határidő, amit a Project Zero program a rések megszüntetésére engedélyez.
Címkék: google, Microsoft
Tóth Marcell
2018.02.20.
Állatok mérkőznek meg idén februárban a keresőóriás logója helyén: kutyák és jegesmedvék síelnek, kígyók műkorcsolyáznak, teknősbékák curlingeznek, vagy éppen repülő mókusok síugranak.
Címkék: google, net
2018.02.19.
Azt eddig is lehetett sejteni, hogy nemcsak a fotósok felháborodása, hanem jogi dolgok is állnak a háttérben. 
Címkék: Getty Images, google, net
Dorogi László
2018.02.17.
Az informatikai gigavállalatnál talán még picit örülnek is annak, hogy beszívathatják felhasználóikat.
Címkék: google, internet
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?