Blogolj!
Dorogi László
2019.07.06.
Felmérést készített a Huawei, hogy mitől tartunk mi, okostelefont használók leginkább. Az eredmény meglepő is, meg nem is.
Ragnar Volarus
2019.07.03.
Donald Trump a G20-on arról beszélt, az USA visszavonja a cégre májusban kirótt szankciókat - ami persze nem csak a kínai vállalatnak jó hír, hanem az amerikai chipgyártóknak és persze a Google-nek is. De még semmi sem biztos.
Címkék: Huawei
Dorogi László
2019.07.02.
A kínai távközlési vállalat az Innovációs és Technológiai Minisztériummal közösen kiadott szándéknyilatkozatában megerősítette, hogy a cég nagyobb szerepet vállalna a jövőben a hazai infokommunikációs szektor fejlesztésében.
Címkék: Huawei
Ragnar Volarus
2019.06.19.
A Reuters értesülései szerint az Intel és a Qualcomm a háttérben nyomást gyakorolnak az amerikai kormányra annak érdekében, hogy enyhítse a kínai óriás elleni tiltó intézkedéseket. Mert a büntetés hatására a Huawei amerikai lapkabeszállítói is komoly bevételtől esnek el. 
Címkék: Huawei
Ragnar Volarus
2019.06.08.
Amerikai exporttilalom, elforduló beszállítók, és most még a Facebook is rúg egyet a döglött oroszlánba.
Címkék: facebook, Huawei
Ragnar Volarus
2019.03.08.
Beperelte az Amerikai Egyesült Államok kormányát a Huawei Technologies, ezzel egyre keményebb a csata a két nagyhatalom közti gazdasági-politikai ütközetben.
Címkék: Huawei
Ragnar Volarus
2019.02.25.
Nem fér el a zsebedben a telefonod? A Huawei új csúcsmobilját félbehajthatod és így már simán megoldható a probléma.
Címkék: Huawei
Ragnar Volarus
2019.01.27.
Ennek már fele sem tréfa, ideiglenesen leállt a Vodafone egész európai hálózatán az új Huawei maghálózati elemek telepítése.
Címkék: Huawei
Ragnar Volarus
2019.01.20.
Az Egyesült Államok és Kanada után most Németország is csatlakozik a Huawei ellen folytatott boszorkányüldözéshez.
Címkék: Huawei
2019.01.17.
A Huawei nemrég adta át új kutatási központját, a kilenc négyzetkilométeres területen felépített Ox Horn Campust, ahol Európa több nevezetessége is helyt kapott, köztük a a Szabadság híd másolata is.
Címkék: hírek, Huawei
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?