Blogolj!
2019.04.22.
Elkeserítő hírekkel szolgált a brit Nemzeti Kiberbiztonsági Központ (NCSC) legújabb tanulmánya: a központ szerint továbbra is emberek milliói használnak baromi könnyen feltörhető jelszavakat.
2019.03.28.
A Facebook közlése szerint a cég betiltja a fehér nacionalizmust népszerűsítő és támogató tartalmakat. A döntés, amelyet a jövő héttől ültetnek gyakorlatba, a Facebook közösségi hálóra és az Instagram képmegosztó oldalra vonatkozik.
Chopi
2019.01.01.
Nyolcvanegy éves korában meghalt Larry Roberts amerikai tudós, az internet egyik alapító atyja, aki az 1960-as években vezette az amerikai Fejlett Kutatási Projektek (ARPA) Ügynökségét, amelynek feladata volt az ősinternet, az Arpanet létrehozása.
Címkék: internet
Chopi
2018.11.14.
Januárban szavazhatnak majd a szerzői jogi irányelvről az EU politikusai, ez pedig véget vethet a szabad és korlátok nélküli internetnek egész Európában…
Dorogi László
2018.11.01.
A YouGov piackutató cég a Google megbízásából készített adatbiztonsági felmérést, amelyből kiderült, hogy a magyar felhasználók nagy része nem fordít elég figyelmet jelszavainak biztonságára az online szolgáltatások igénybevételekor.
Címkék: google, internet
Dorogi László
2018.09.23.
Charles Kuen Kao professzor száloptikával kapcsolatos kutatásai új kapukat nyitottak meg az internet fejlődése előtt, egyben új fejezetet kezdtek el írni a telekommunikáció történetében.
2018.08.08.
A Microsoft a hét elején jelentette be, hogy mégsem nyírja ki a klasszikus Skype-ot, tehát - a korábban bejelentettekkel ellentétben - továbbra is elérhető lesz majd a kommunikációs szoftver hagyományos változata. 
Pintér M. Lajos
2018.08.07.
Minden eddiginél kifinomultabb módszerekre figyelmeztet a NAV. Fókuszban az emberi tényező!
Pintér M. Lajos
2018.07.21.
Több helyen órákig nem volt elérhető sem a telefonos, sem a mobilnetes szolgáltatás.
Dorogi László
2018.07.05.
Az Európai Parlament képviselői leszavazták azt a jogszabály-tervezetet, ami az internetes szerzői jogok védelmében drasztikusan korlátozná az internetre szabadon feltölthető tartalmakat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?