Blogolj!
2020.05.17.
Na persze nem a tartalomgyártás terén, hiszen azzal eddig sem volt, a szolgáltatásaik nyújtotta eredeti minőségéhez térhetnek vissza.
2020.05.13.
Elérhetővé tette a kormány a VírusRadar nevű kontaktkutató appot. Az Androidra és iOS-re telepíthető alkalmazás segít névtelenül rögzíteni azokat a felhasználókat, akik huzamosabb ideig egy helyen tartózkodtak, így ha bárkinél közülük koronavírus-fertőzést mutattak ki, a többieket is tudják értesíteni a lehetséges kockázatról.
Ragnar Volarus
2020.05.12.
Valószínűleg az év végig tart majd az otthonról történő munkavégzés a technológiai óriás alkalmazottainak túlnyomó többsége számára.
2020.04.25.
Mindenki úgy segíti a járvány leküzdését, ahogy a lehetőségeik engedik, az amerikai Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) mérnökei például azzal, hogy orvosi eszközöket terveznek.
Címkék: koronavírus, NASA
2020.04.10.
A koronavírus-járvány idején nemcsak a kézmosás nagyon fontos, hanem az is, hogy a rendszeresen használt tárgyainkat is, mint például a telefonunkat is rendszeren tisztán tartsuk, hiszen hiába mosunk 10 percenkén kezet, ha a telefonunk tele van bacikkal.
Pintér M. Lajos
2020.04.07.
Az Óbudai Egyetem lelkes csapatát dicséri a reménykeltő, a jelenlegi vészterhes járványidőszakban kiemelten fontos innováció. A szakemberek versenyt futnak az idővel: további érdeklődőket keresnek a projekthez!
2020.04.07.
Bár egyelőre még csak Németországban, ahol kedden mutatta be az appot a Robert Koch német országos járványügyi intézet (RKI).
2020.04.01.
Vint Cerf a Twitteren jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust.
2020.03.31.
Talán kevesen mondhatják el magukról, hogy ne ismernék Baby Shark bugyuta dallamát, melyhez egy nem túl bonyolult szöveg és videóklip is tartozik. A közel 5 milliárd megtekintésnél járó klip, mely sok szülő agyára megy, a mostani gyerekek egyik nagy kedvence.
Dorogi László
2020.03.31.
A koronavírus-járvány sokakat kényszerített otthoni munkára, s akik távmunkában dolgozhatnak még a szerencsésebbek közé tartoznak. A home office-hoz olyan szoftverekre is szükségünk lehet, amelyek viszont veszélyeket hordozhatnak magukban.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?