Blogolj!
Ragnar Volarus
2020.10.14.
Dr. Gődény és hasonszőrű barátai kezdhetnek keresni másik platformot a hülyeségeik terjesztésére.
Címkék: koronavírus
2020.09.16.
A kormány által fejlesztett mobilapplikációk, például a VírusRadar alkalmazás használata a koronavírus-járvány második hullámában életeket menthet - mondta az innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Pintér M. Lajos
2020.07.18.
A techóriás ígéri, nem ad teret többé a koronavírus-járványra vonatkozó összeesküvés-elméleteknek. Már eddig is 200 millió reklámot távolítottak el a Covid 19-cel összefüggésében.
Ragnar Volarus
2020.06.12.
Az Environmental Protection Agency(EPA) kérte meg a két vállalatot, hogy szedjék le azokat a gyógyszereket, amelyek állítólag legyőzik a vírust, vagy segítenek megelőzni, hogy elkapjuk.
Címkék: koronavírus
2020.05.17.
Na persze nem a tartalomgyártás terén, hiszen azzal eddig sem volt, a szolgáltatásaik nyújtotta eredeti minőségéhez térhetnek vissza.
2020.05.13.
Elérhetővé tette a kormány a VírusRadar nevű kontaktkutató appot. Az Androidra és iOS-re telepíthető alkalmazás segít névtelenül rögzíteni azokat a felhasználókat, akik huzamosabb ideig egy helyen tartózkodtak, így ha bárkinél közülük koronavírus-fertőzést mutattak ki, a többieket is tudják értesíteni a lehetséges kockázatról.
Ragnar Volarus
2020.05.12.
Valószínűleg az év végig tart majd az otthonról történő munkavégzés a technológiai óriás alkalmazottainak túlnyomó többsége számára.
2020.04.25.
Mindenki úgy segíti a járvány leküzdését, ahogy a lehetőségeik engedik, az amerikai Repülési és Űrhajózási Hivatal (NASA) mérnökei például azzal, hogy orvosi eszközöket terveznek.
Címkék: koronavírus, NASA
2020.04.10.
A koronavírus-járvány idején nemcsak a kézmosás nagyon fontos, hanem az is, hogy a rendszeresen használt tárgyainkat is, mint például a telefonunkat is rendszeren tisztán tartsuk, hiszen hiába mosunk 10 percenkén kezet, ha a telefonunk tele van bacikkal.
Pintér M. Lajos
2020.04.07.
Az Óbudai Egyetem lelkes csapatát dicséri a reménykeltő, a jelenlegi vészterhes járványidőszakban kiemelten fontos innováció. A szakemberek versenyt futnak az idővel: további érdeklődőket keresnek a projekthez!

Ezeket a cikkeket olvastad már?