Blogolj!
Európai felhasználók nem voltak érintettek azon kísérleti projektben, amelynek keretében a Facebook lehallgatott és leiratozott bizonyos beszélgetéseket – állítja közleményében a közösségi oldal.
Dorogi László
2019.05.07.
Kedden kora délután újra megáltt az világ forogni: részlegesen ismét leállt a Facebook. Nem lehetett bejelentkezni, tönkrement a hírfolyam és egyéb nyalánkságok. Nem valószínű, hogy ez volt az utolsó leállás.
Dorogi László
2019.05.01.
Úgy fest, végre Mark Zuckerbergék is belátták, hogy ami mostanáig Facebook néven élt és működött, az így és ebben a formában többé nem működhet tovább.
Dorogi László
2019.04.03.
Mark Zuckerberg szerint ezt még akkor sem tehetné meg, ha nagyon akarná, ugyanis a rengeteg pénzt elnyelő biztonsági intézkedések ellenére is előfordulhat, hogy valaki sikeresen végrehajt egy a választást befolyásoló kísérletet.
Amerikai kutatók azt vizsgálták, mi történne, ha egy hónapig törölnénk magunkat a Facebookról. Az eredmény? Kevesebb szorongás, elmúló depresszió, egy óra szabadidő naponta. Csupán néhány kattintásnyira tőlünk a valódi élet, mégsem merünk lépni.
Doug Glatt
2019.01.25.
Ismét mozgásba lendül a közösségi portál oldalak ellen indított kereszteshadjárata. Az álhírek terjesztését akarják megakadályozni - mondják.
Doug Glatt
2019.01.15.
Hallottál már a VKontakte névre hallgató közösségi portálról? Jólvan, nincs semmi baj, ezidáig én sem. Belefutottam viszont egy érdekes elemzésbe, amely azt taglalta, hogy ez a közösségi platform áshatja meg végleg a Facebook sírját.
Dorogi László
2019.01.11.
Nem meglepő módon nagyot zuhant a Facebook népszerűsége 2018-ban, de a Twitter is először könyvelhetett el olyan évet, amikor csökkent a felhasználóinak száma. Az írott szöveg ma már senkit nem érdekel.
Dorogi László
2018.11.20.
Ha te is azok közé tartozol, akiket rettenetesen felbosszantott hétfő este, hogy már megint nem működik ez a fostaliga Messenger, akkor meg kell nyugtassalak: nem a mi készülékünkben van/volt a hiba.
Dorogi László
2018.11.02.
A legnépszerűbb közösségi portál most úgy került bajba, hogy tulajdonképpen semmit nem csináltak, de azért mégis kicsit sok lesz már azon a bizonyos számlán.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?