Blogolj!
Ragnar Volarus
2020.09.13.
Nincs új a nap alatt. Miután a Facebook évek alatt egy használhatatlan portál lett - és az új dizájnnak köszönhetően csak még rosszabb lesz -, most újból egyetemekre és főiskolákra specializált különleges szekciót indít a meglévő közösségi hálózattól némiképpen szeparált módon. Tehát ahogy hajdanán indult. 
2020.03.09.
A hétvégén két katolikus oldal is a Facebook „közösségi alapelveinek” áldozatául esett. A Katolikus Válasz blog és a karizmatikus.hu linkjei nem oszthatóak az oldalon.
2020.03.05.
Valószínűleg mindenki megtapasztalta, hogy rengereg hír kering a közösségi médiában a koronavírusról. Sokszor nehéz megkülönbözetni az álhíreket a valóságtól. Egy-egy hamis reklám vagy rossz tanács, akár végzetes is lehet, ezért a Facebook ingyenes hirdetési lehetőséget biztosít a WHO számára.
2020.02.21.
Nem a közösségi média miatt válnak megosztottá a társadalmak, és az sem helytálló megállapítás, hogy a közösségi média révén csökken az emberekhez eljutó hírek és vélemények sokszínűsége – mondta Mark Zuckerberg az 56. Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián.
Dorogi László
2020.02.16.
Mark Zuckerberg a müncheni biztonságpolitikai konferencián tartott beszédet, amelyben kiemelte, nem a közösségi média miatt válnak megosztottá a társadalmak és az emberekhez eljutó hírek és vélemények is sokszínűek.
Dorogi László
2020.02.01.
A spekuláns azért ment neki a Facebook alapítójának, mert szerinte összejátszanak Donald Trumppal, így pedig az amerikai elnököt újra meg fogják választani. És ez Sorosnak nagyon fáj.
Történetének eddigi legnagyobb bírságát, ötmilliárd dollár (1462,5 milliárd forint) pénzbüntetést kell megfizetnie és felül kell vizsgálnia a felhasználók személyiségi jogaival kapcsolatos szabályozását a Facebook közösségi oldalnak.
Ragnar Volarus
2019.04.18.
Na most a Facebook már megint átaludta az x+1-edik adatbotrányát, vagy csak játsszák a hülyét. Mert szerintük véletlen volt.
Ragnar Volarus
2019.03.05.
Még a Cambridge Analytica botrány után ígérte meg Mark Zuckerberg, hogy bevezetnek egy olyan funkciót, amivel a felhasználók bármikor törölhetik az előzményi, történeti adataikat.
Dorogi László
2018.09.29.
Egy jóságos hekker ezt ígéri. Sőt! Élőben fogja közvetíteni, ahogy törli a Facebook-vezér Facebook-oldalát!

Ezeket a cikkeket olvastad már?