Blogolj!
Ragnar Volarus
2018.08.01.
Pánikban a befektetők. Nem jól alakultak a számok, a részvény értéke is csökkent, nem is kicsit. Akkorát zuhant, mint még soha semmi.
Elfogadta az Európai Parlament (EP) meghívását Mark Zuckerberg, aki hamarosan találkozni is fog az EP több vezetőjével, hogy magyarázatot adjon a cég körüli botrányra, valamint a platform tevékenységének fekete pontjaira.
Ragnar Volarus
2018.05.02.
Bár Mark Zuckerberg továbbra is kitartana az ingyenes modell mellett, legutóbb már nem tartotta ördögtől való gondolatnak a reklámmentességet kínáló opciót. 
Chopi
2018.04.23.
Nyafog, nyikorog, de működik a Facebook visszaszoktató rendszere. Egy szakember vette a fáradságot, az időt és az energiát, kipróbálta és árgus szemmel figyelte, mi történik, hogyan küzd a rendszer a felhasználó figyelméért.
2018.04.16.
Egyre többen azt mondják a botrányok után, hogy távoznia kellene. Úgy tűnik azonban, hogy Mark Zuckerberg nem hallgat a szép szóra.
Chopi
2018.04.13.
Monopolhelyzetben van-e Facebook? Videó a szenátusi meghallgatásról
Chopi
2018.04.13.
Gabor B szerződésszegés miatt perelte be a Facebookot Németországban, mert letiltották a fiókját és törölték a hozzászólását
Ragnar Volarus
2018.04.10.
A Facebook alapítója mér a kongresszusi meghallgatások előtt kiadott egy nyilatkozatot, amelyben beismeri, hogy nem tettek eleget az adatokkal történő visszaélésekkel szemben.
Ragnar Volarus
2018.04.05.
Mark Zuckerberg, a Facebook közösségi oldal alapítója és elnök-vezérigazgatója szerint több mint kétmilliárd Facebook-profilhoz férhettek hozzá illetéktelenül és a felhasználók tudta és engedélye nélkül.  
Ragnar Volarus
2018.04.04.
Tim Cook, az Apple vezérigazgatója szerint egyre nagyobb szükség lenne olyan szabályozások bevezetésére, amikkel megelőzhető a Facebookhoz hasonló cégek tömeges adatgyűjtése.

Ezeket a cikkeket olvastad már?