Blogolj!
Dorogi László
2019.08.17.
Bezárja egy éve elindított csoportos csetszolgáltatását a Facebook, amivel csoportokon belül úgy is cseveghettünk emberekkel, hogy azok nem voltak az ismerőseink.
Címkék: facebook, Messenger
Dorogi László
2019.08.14.
Lerágott csont, de nem árt elismételnünk újra és újra: egyáltalán nem mindegy, hogy kinek és mit írunk le, vagy mondunk el a Facebookon/a Messengeren keresztül, mert könnyedén illetéktelen kezekbe kerülhetnek a személyes információk.
Címkék: facebook, Messenger
Dorogi László
2018.11.20.
Ha te is azok közé tartozol, akiket rettenetesen felbosszantott hétfő este, hogy már megint nem működik ez a fostaliga Messenger, akkor meg kell nyugtassalak: nem a mi készülékünkben van/volt a hiba.
Chopi
2018.10.14.
A gmail után úgy tűnik, a Messenger is be fogja vezetni az adott esetben akár életmentő funkciót, az üzenet visszavonásának lehetőségét.
Címkék: facebook, Messenger
2018.10.11.
Két éve már, hogy a Facebook előrukkolt a Messenger könnyített verziójával, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy a gyengébb mobilok tulajdonosai is kihasználhassák az áramvonalasított fő alkalmazás előnyeit. 
2018.05.02.
Az elmúlt évek alatt számtalan fejlesztésen esett át a Facebook Messenger, aminek "köszönhetően" szép lassan az emberek kedvenc csevegőprogramjából egy túlzsúfolt, és kevésbé szerethető alkalmazás lett. 
2018.04.06.
A Facebook új, Messengert érintő fejlesztéseiben ezúttal a képek és videók küldésében lépett szintet.

Ezeket a cikkeket olvastad már?