Blogolj!
2019.08.31.
Súlyos biztonsági problémát találtak a Google szakértői az iPhone-oknál. A probléma ugyan nem új keletű, hiszen még februárban jelentették az Apple-nek, azonban az esetről csak most számoltak be nyilvánosan.
Címkék: google, hekker, iPhone, mobil
Pintér M. Lajos
2019.04.30.
Az új alkalmazás a megelőzésről és a megelőzéshez szükséges eszközök legközelebbi elérhetőségéről is tájékoztat.
Dorogi László
2018.11.27.
A Samsung a következő év elején már piacra dobná flexibilis okostelefonját. A koreai cégnél nagyon optimisták, első körben egymillió darabot gyártanak le. A készülékek gyártása már idén elkezdődik.
2018.10.11.
Két éve már, hogy a Facebook előrukkolt a Messenger könnyített verziójával, amelyet azzal a céllal fejlesztettek ki, hogy a gyengébb mobilok tulajdonosai is kihasználhassák az áramvonalasított fő alkalmazás előnyeit. 
Ragnar Volarus
2018.09.12.
Komoly verseny dúl a telefongyártók közt Ázsiában, és a Samsung elég nehezen viseli a Huawei valamint a Xiaomi térnyerését.
Címkék: Huawei, mobil, Samsung
2018.08.31.
A cég nem aprózta el a dolgokat, ugyanis kétszer gyorsabb üzenetkézbesítési sebességet ígér, mind az androidos, mind iPhone-os készülékekre. Emellett pedig még új külsőt is kap majd az alkalmazás.
Címkék: alkalmazás, mobil, net, Viber
Dorogi László
2018.08.14.
Nem vitás, hogy meg kell fékezni a legújabb internetes ámokfutás terjedését, a tisztogatást kezdjük is rögtön a saját telefonunkkal, a saját Whatsappunk háza táján.
Ragnar Volarus
2018.08.01.
Ugyan a mobiltelefon eladások világszinten csökkennek, de a piaci részesedések terén komoly változás történt. Az Apple 2010 óta most először szorult ki az első két helyről.
Címkék: Apple, Huawei, mobil, Samsung
2018.07.26.
Bizonyára mindenkinek ismerős az az érzés, amikor véletlenül leejtjük az okostelefonunkat és félve nézünk oda, hogy egyben maradt- e a kijelző. Na, most úgy látszik, hogy erre a problémára talált megoldást a Samsung.
Címkék: mobil, Samsung, tablet, telefon
Ragnar Volarus
2018.07.24.
A Google Play áruházba kikerülő mobil alkalmazások rengeteg biztonsági ellenőrzésen esnek át. De ez a védelem sem tökéletes.
Címkék: Google Play, mobil, vírus

Ezeket a cikkeket olvastad már?