Ragnar Volarus
2018.06.13.
A magyarországi mobilpiacon elsőként kezdi meg az eSIM támogatását a Telekom, mégpedig egy a Huawei Watch 2 okosórában.
Címkék: mobil
Ragnar Volarus
2018.06.12.
Amerika végül a megállapodott a kínai gyártóval a tiltások feloldásáról, de ugyanakkor a Fehér Ház kereskedelmi főtanácsadója ultimátumot is adott a ZTE-nek, arra figyelmeztetve az óriást, hogy egyetlen húzása maradt, és eltörlik őket a föld színéről.
Címkék: botrány, mobil, ZTE
2018.05.26.
Az Apple-nél tudták, hogy az iPhone 6 és 6 Plus modellek baromi könnyen elhajlanak, mégis kereskedelmi forgalomba bocsátották a terméket.
A Facebook mellett a Google is azon van, hogy minél jobban megkönnyítse felhasználói életét, amit legújabb fejlesztésükkel ki is maxoltak.  
Dorogi László
2018.05.10.
Bár a zalaegerszegi futballklub NB II-es jövője is óriási veszélyben forog, ez kevéssé érdekli az Egyesült Államok elnökét. Ugyanakkor, néhány kontinenssel arrébb sem fenékig tejfel az élet, amiben vastagon benne van Donald Trump keze.
Címkék: mobil
Ragnar Volarus
2018.05.09.
A nagy hal mindig megeszi a kis halat. Most is így történt. A Vodafone felvásárolja a Liberty Global több leányvállalatát.
2018.04.21.
A Netflix egy igazán praktikus funkcióval jelentkezik a sorozat- és filmőrültek számára: az újítás az iOS-es alkalmazásánál már elérhető, és az androidosra is hamarosan megérkezik. 
Címkék: mobil, net, Netflix, telefon
A postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő - mindenki iPhone-nal akar chatelni, messengerezni, telefonálni, fotózni és még ki tudja mit csinálni.
Címkék: Apple, iPhone, mobil, telefon
Chopi
2018.04.10.
Az Augmented Reality okosszemüveg egyik lencséje egy teljesen átlátszó képernyő.
Az eszköz tapipaddal vezérelhető és Bluetooth kapcsolattal is rendelkezik.
Címkék: AR, mobil, szemüveg
Chopi
2018.04.09.
Barcelonában, a Mobile World Congress-en, a Huawei Wireless X Lab standján egy valódi dróntaxit állítottak ki. Az egyik cél a hamarosan megvalósuló 5G technológia gyakorlati értékének a bemutatása volt.
Címkék: 5G, drón, mobil

Ezeket a cikkeket olvastad már?