Ragnar Volarus
2018.06.07.
Végre, már éppen ideje volt. Merthogy jelenleg a külföldi hívások díja országonként igen eltérő, lehet öt eurócent, vagy akár nyolcvan is. Nem mindegy!
Címkék: telefon
2018.05.05.
Lassan már nem telik el úgy hét, hogy ne derülne fény valami mocskos Facebook-titokra. A legújabb közfelháborodást okozó ügy, hogy kiderült a Facebook arra feljogosított alkalmazottai simán bejelentkezhetnek a fiókunkba, mindezt jelszó, vagy bármiféle értesítés nélkül.
2018.05.02.
Az elmúlt évek alatt számtalan fejlesztésen esett át a Facebook Messenger, aminek "köszönhetően" szép lassan az emberek kedvenc csevegőprogramjából egy túlzsúfolt, és kevésbé szerethető alkalmazás lett. 
2018.04.21.
A Netflix egy igazán praktikus funkcióval jelentkezik a sorozat- és filmőrültek számára: az újítás az iOS-es alkalmazásánál már elérhető, és az androidosra is hamarosan megérkezik. 
Címkék: mobil, net, Netflix, telefon
A postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő - mindenki iPhone-nal akar chatelni, messengerezni, telefonálni, fotózni és még ki tudja mit csinálni.
Címkék: Apple, iPhone, mobil, telefon
2018.04.06.
A Facebook új, Messengert érintő fejlesztéseiben ezúttal a képek és videók küldésében lépett szintet.
Dorogi László
2018.03.21.
Egyelőre még a szolgáltató neve sem módosul, ahogy a tarifák és díjcsomagok ára sem.
Címkék: mobil, telefon
2018.02.23.
Mindenki számára ismerős probléma, hogy az elején még tök jól működő kütyük egyre gyorsabban lemerülnek.
Tóth Marcell
2018.01.02.
A GP Bullhound már a 11. alkalommal fedi fel azokat a tech tendenciákat, amelyek a holnap világát alakítják. A brit technológiai befektetési bank éves jelentéseiben publikálja a jövő évre vonatkozó 10 tech jóslatát.
Kecskés István
2017.05.10.
Bukhatja a feltöltőkártyáját az, aki nem tesz eleget az előírásoknak és nem regisztrálja a kártyáját a szolgáltatónál.
Címkék: telefon

Ezeket a cikkeket olvastad már?