Blogolj!
2018.11.10.
A Tesla nem egészen egy hónapja kötött megállapodást az amerikai tőzsdefelügyelettel, miszerint Musknak három évre le kell mondania a cégnél betöltött elnöki posztjáról. A napokban pedig már az is kiderült, hogy ki veszi majd át Musk helyét. 
Címkék: Elon Musk, Tesla
2018.11.07.
A különc technikai zseni végre bemutatta, hogy hogyan is festene a jövő közlekedését teljesen átíró alagút rendszere.
2018.10.27.
Erős a gyanú, hogy a vállalat hamis gyártási számokkal tévesztette meg a részvényeseit. 
2018.06.20.
Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója egy emailt küldött a Tesla alkalmazottainak, miszerint kiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban az egyik kollégájuk. Mint kiderült, a spion amellett, hogy a gyártás menetét negatívan befolyásolta, még fontos információkat is kiszivárogtatott a vállalatról.
Ragnar Volarus
2018.04.27.
A Marvel filmek egyik legnépszerűbb figurája a milliomos Tony Stark, az Acélember. Elon Musk pedig kezd nagyon vele sok hasonlóságot mutatni, már ami az őrült ötleteket illeti.
Címkék: Elon Musk, SpaceX, Tesla
2018.02.15.
Elon Musk nevét korábban főleg csak azok ismerték, akik jobban figyelemmel követték a technológia világát, az utóbbi években azonban egyre többen felütik a fejüket, ha meghallják a nevét.
Chopi
2018.02.10.
A Falcon Heavy által kedden az űrbe juttatott piros Tesla Roadstert jelenlegi röppályája a Marson túlra, tervezett Nap körüli pályájára, az aszteroidamezőbe viszi.
Címkék: Elon Musk, Tesla

Ezeket a cikkeket olvastad már?