Blogolj!
2020.02.23.
Ha szerettük volna beszerezni egy Cybertruckot, de nem a pénztárcánk ezt nem engedte meg, akkor most itt a tökéletes kompromisszum: jön a játék Cybertruck.
Címkék: Cybertruck, Tesla
Dorogi László
2020.01.19.
Az amerikai cég a következő három évben 27 millió eurót fizetne a klubnak, amennyiben sikerülne a csapatnak minden évben az európai kupaporondon csoportkörbe jutnia.
Címkék: drón, Tesla
2019.11.27.
Az elmúlt napok egyik legnagyobb durranása Elon Musk nagy leleplezése, a Cybertruck volt, amely az enyhén szólva is furcsa külseje mellett azzal is gyorsan köztudatba került, hogy a törhetetlennek eladott üvege jól betört a bemutatóján.
Dorogi László
2019.11.23.
Rémesen kínos szituba sodorta magát Elon Musk és kompániája. Nem úgy sikerült a legújabb csodájuk prezentációja, ahogy azt eltervezték.
Címkék: autó, Elon Musk, Tesla
2018.11.10.
A Tesla nem egészen egy hónapja kötött megállapodást az amerikai tőzsdefelügyelettel, miszerint Musknak három évre le kell mondania a cégnél betöltött elnöki posztjáról. A napokban pedig már az is kiderült, hogy ki veszi majd át Musk helyét. 
Címkék: Elon Musk, Tesla
2018.11.07.
A különc technikai zseni végre bemutatta, hogy hogyan is festene a jövő közlekedését teljesen átíró alagút rendszere.
2018.10.27.
Erős a gyanú, hogy a vállalat hamis gyártási számokkal tévesztette meg a részvényeseit. 
2018.06.20.
Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója egy emailt küldött a Tesla alkalmazottainak, miszerint kiterjedt és kártékony szabotőri munkát végzett az utóbbi időszakban az egyik kollégájuk. Mint kiderült, a spion amellett, hogy a gyártás menetét negatívan befolyásolta, még fontos információkat is kiszivárogtatott a vállalatról.
Ragnar Volarus
2018.04.27.
A Marvel filmek egyik legnépszerűbb figurája a milliomos Tony Stark, az Acélember. Elon Musk pedig kezd nagyon vele sok hasonlóságot mutatni, már ami az őrült ötleteket illeti.
Címkék: Elon Musk, SpaceX, Tesla
2018.02.15.
Elon Musk nevét korábban főleg csak azok ismerték, akik jobban figyelemmel követték a technológia világát, az utóbbi években azonban egyre többen felütik a fejüket, ha meghallják a nevét.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?