Blogolj!
2020.09.16.
A kormány által fejlesztett mobilapplikációk, például a VírusRadar alkalmazás használata a koronavírus-járvány második hullámában életeket menthet - mondta az innovációs és technológiai miniszter szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
Kálovics Tibor
2020.09.07.
Az ESET kutatói olyan, korábban nem ismert rosszindulatú trójai szoftvercsaládot fedeztek fel, amely kártékony torreteken keresztül fosztja meg kriptovalutáitól a tulajdonosait.
Címkék: vírus
Ragnar Volarus
2020.07.26.
Zsarolóvírus ejtette túszul a Garmin rendszereit, így a navigációt és ehhez kapcsolódó megoldásokat forgalmazó cég ügyfelei két napja nem érik el a szolgáltatásokat, amelyekért fizetnek.
Címkék: vírus
Ragnar Volarus
2020.05.01.
Ingyenes vírusirtót használ és úgy érzi biztonságban van. Sajnos hamis a biztonságérzet, ez csak digitális "placebo-hatás."
Címkék: vírus
Dorogi László
2019.08.04.
Új zsarolóvírus-családot fedeztek fel informatikusok, amely a telefonunk névjegyzékben szereplő embereknek küld rosszindulatú linkeket SMS-ben.
Ragnar Volarus
2019.03.17.
Az Android és a Windows a két legelterjedtebb operációs rendszer. Az is közös bennük, hogy legnagyobb előnyük egyben a legnagyobb hátrányuk: a felhasználók azt telepítenek rájuk amit csak szeretnének. Ezzel pedig rengeteg rosszindulatú programnak is ajtót nyithatunk.
Címkék: adathalász, vírus
Ragnar Volarus
2018.07.24.
A Google Play áruházba kikerülő mobil alkalmazások rengeteg biztonsági ellenőrzésen esnek át. De ez a védelem sem tökéletes.
Címkék: Google Play, mobil, vírus

Ezeket a cikkeket olvastad már?