Nincs ötös a lottón
Ma ezekkel a számokkal nem lett senki milliárdos: 3 (három), 8 (nyolc), 23 (huszonhárom), 51 (ötvenegy) és 56 (ötvenhat). Joker: 672963
Blogolj!
Dorogi László
2019.04.16.
Alaposan befürdött álhírszűrő algoritmusával az egyik legnagyobb videómegosztó portál hétfőn, amely álhírnek minősítette a Notre-Dame katasztrófáját megörökítő felvételeket.
Címkék: álhír, Youtube
Dorogi László
2019.01.16.
A videómegosztó ugyanis ezentúl letiltja platformjáról a nézőket érzelmileg sokkoló viccesnek szánt tartalmakat és kihívásokat. Azért döntöttek így, mert a különböző "challenge'-ek tobb alkalommal végződtek sérüléssel vagy halálesettel.
Címkék: Youtube
Chopi
2018.11.14.
Januárban szavazhatnak majd a szerzői jogi irányelvről az EU politikusai, ez pedig véget vethet a szabad és korlátok nélküli internetnek egész Európában…
Ragnar Volarus
2018.09.03.
A YouTube-on megjelenő reklámok most sem éppen kellemesek. Egy szükséges rossz, hiszen egy alapvetően ingyenes szolgáltatásról van szó, aminek valamiből fedeznie kell a költségeit.
Címkék: Youtube
2018.07.13.
Már egy ideje lehetett tudni, hogy a videómegosztó is teszteli az internetböngészőből már ismerős funkciót, amelyet, ha bekapcsolunk az alkalmazás nem menti a megtekintett videókat és az előzményeket és ez azért elég hasznos is tud lenni.  
Ragnar Volarus
2018.05.15.
Ismerős az érzés, mikor belefeledkezünk a videók nézegetésébe és hirtelen azt vesszük észre, már több mint egy órája szörfölünk a YouTubeon? Van megoldás.
Címkék: internet, Youtube

Ezeket a cikkeket olvastad már?